Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Om oss

DAMARIS EVANS

Grundare & Creative Director

Född och uppvuxen i Notting Hill började Damaris Evans sin etikett från köksbordet med högst ett 5,000-bidrag från Prince Trust i 2001. Damaris Ltd har nu vuxit till ett internationellt kreativt kraftverk som flyger flaggan för brittisk design i ett otroligt 37-land. Hon har blivit hedrad med en samling accolades inklusive Elle Style Award "Årets unga företag", vinnare av Marie Claire-kampanjen "Inspire and Mentor" för Princes Trust och en personlig inbjudan att träffa Hennes Majestät Drottning Elizabeth II på Buckingham Palace att markera en firande av brittisk design.

I 2003 snedde en stor efterfrågan vägen för Mimi Holliday, skapad som en diffusionslinje till lyxen av Damaris. Med samma vilda, kreativa, varumärkesetos och behåller Damaris exceptionella passform, blev Mimi Holliday född känd. Märket kan nu hittas i över 400-aktörer internationellt. Mimi Holliday-märket är uppskattat i nittiofem storlekar, och är engagerat i att skapa en cool, användbar underkläder i exceptionell kvalitet för varje kvinna. Mimi Holliday har nu diversifierats till badkläder, moderskap, sovkläder och loungewear.

"Avantgarde underkläder borde vara fulla av överraskningar. Det måste driva konstruktionsgränserna. Genom underkläder visar en kvinna sin sanna stil. Det är integrerat att mina mönster är lyxiga, roliga, intressanta, coola och väsentligen funktionella. "

DAMARIS EVANS

I december 2017 öppnade Mimi Holliday sin debutbutik i London Primrose Hill. Kom och besök oss och upplev Mimi's World. Ett underland av lyxunderkläder, elegant badkläder och accessoarer.

DIREKTIONER>

"Modepaketet och kändisarna blir galen. Innan Damaris var en bh en bh, och en knicker var helt enkelt en knicker. "

TREND

"Drottningen av underkläder ... Damaris revolutionerade underkläder landskapet och tog oss utanför den accepterade normen. Innan hennes eponymous Damaris-underkläder, det fanns ingen sådan sak som en knäböjare, världen hade aldrig hört talas om botten klyvning, korsett slipsdesign existerade inte och "stjärna" knickers var ofattbara. "

TatlerVaran läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet