Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Om oss

I 2003 inspirerade Mimi Hollidays då kreativa regissör Damaris Evans en ny era underkläder som erbjöd en vild, kreativ, varumärkesethos med exceptionell passform. Mimi Holliday föddes känd. I 2019 förvärvades Mimi Holliday av nya ägare, med den ursprungliga grundaren Damaris som återstår som kreativ direktör för att säkerställa att varumärkets mycket älskade handstil, skulle fortfarande vara uppenbart i varje produkt. Märket kan nu hittas i över 400-aktörer internationellt. Mimi Holliday-märket är inbjudet i nittiofem storlekar, och är engagerat i att skapa en cool, användbar underkläder i exceptionell kvalitet för varje kvinna. Mimi Holliday har nu diversifierats till badkläder, sovkläder och loungewear.

"Avantgarde underkläder borde vara fulla av överraskningar. Det måste driva konstruktionsgränserna. Genom underkläder visar en kvinna sin sanna stil. Det är integrerat att mina mönster är lyxiga, roliga, intressanta, coola och väsentligen funktionella. "

DAMARIS EVANS

"Modepaketet och kändisarna blir galen. Innan Damaris var en bh en bh, och en knicker var helt enkelt en knicker. "

TREND

"Drottningen av underkläder ... Damaris revolutionerade underkläder landskapet och tog oss utanför den accepterade normen."

TatlerVaran läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet