Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Bra Guide

Triangelbh

Det finns ett par variationer på vår Triangle Bra; stygga som fastar på framsidan, de med en delikat spets som kryper upp till axeln; läckra koppar och de med underband som sätter ihop kroppen. Vad de alla är är bekväma, avslappnade och väldigt sexiga. Små koppar vet redan att de kan flytta mellan de olika stilerna, men större koppar kanske inte inser att de också kan njuta av en look utan underwire. Vi rekommenderar att koppar över en D, (om du gillar utseendet på dessa!), Försök alternativen med ett tjockare band under bysten och leta efter var vi noterar att det är en "stark finish" spets. Ge det en virvel, de är för vackra för att inte!

Triangle Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Vadderad push-up bh

Geni i Mimi Holliday vadderade push-up-bh är helt i skuren. Detta är en bh som ger upphöjning och chic klyvning. Vadderingen i detta stycke handlar om 1cm värt av naturlig bomull, så det släpper utan att dramatiskt lägga till din silhuett. Formen har, vad vi kallar, ett "dunkel" vilket betyder att centrumkanten (den mellanliggande plattan mellan kopparna) är smalare och exponerar mer av décolletaget än andra koppar, vilket sätter scenen för ögonvattenklyvning. Tala tekniskt; kopparna är ett tvådelat handskärningsmönster med en söm som löper horisontellt. I rena silkestilar lämnar vi sömmen synlig för en couture-känsla. Den vadderade push-upen är skuren låg på bysten, så ibland lägger vi spetsöverlägg för att skapa en perfekt slät passform, förhindrar överklapp eller rinner ut bröstvårtor. Kom ihåg hur vi berättade för dig att upplyftningen är allt i skuren inte från vaddering? Tja, det betyder att det är bra för alla storlekar. Det har varit en bästsäljare i tio år! Varje kvinna förtjänar att äga en Mimi Holliday Padded-Push Up.

Vadderad Push-Up Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Komfort Bra

Mimi Holliday internationella bästsäljare i över tio år; Comfort Bra är Drottning i Landet av Unpadded. Allvarligt är det inte bara oss som säger det. Från en 28B till en 40E och upp till en GG däremellan är denna bh seriös verksamhet i det mest härligt vackra, sexiga, frodiga, så mycket som möjligt. Konstruerad för att passa som den är skräddarsydd. Mimi Holliday Comfort Bra är en endelad, dartad kopp tillverkad av spets och ren silke. Helt stödjande och erbjuder mild upplyftning och naturlig klyvning, bröstet sitter inneslutet och bekvämt i den sexuellt halvhåriga koppen. Ja, det är rätt - bara för att vi heter det för komfort betyder det inte att det inte är lika bra med suspenders för kvällen, som en klassisk knicker för dagen. Alltid vacker hela tiden.

Comfort Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Axelbh

Lyssna upp stora bröst! Axelbännen är underbar för vilken storlek som helst, men jag slår vad om att du inte förväntade dig att höra att denna bh är himmelsk för fylligare koppar. Perfekt konstruerad för att stödja från koppens botten upp och över axeln, det ger ett mjukt men betydande strukturellt stöd till bysten. Bröstet hänger stöds, inneslutet i fantastisk spets. Denna stil ger en underbar slät yta med stor upplyftning och naturlig klyvning. Alla axelbras ger ett vackert stöd, men för extra extra styrka, välj en stil som vi noterar som en "stark finish" spets. Det är en riktigt snygg bh. Undrar inte hur det fungerar under kläder - visa upp det! Kanten kantar lägger till coola lager och en vågad ledning av vad som är dolt under.

Shoulder Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Balkong Bra

Mimi Balkong Bra är kända för sin passform. Utformad med en tvådelad panel och en horisontell söm, är balkongen perfekt för upplyftning på bysten, med trycket som kommer från koppens botten. Balkong Bras, med sin rimliga raka linje över toppen av bysten. Sitt vackert under kläder. Den grundare balken på balkongen gör det till ett vackert val för en mindre byst, vilket förbättrar silhuetten och lyfter bröstvävnaden. En Mimi Holliday Balkong är älskad för mjuka silkeband, en perfekt utformad passform, och mer än någonting, mjukheten i de bomullsformade kopparna. Prova själv och berätta om vi har fel.

Balkong Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Maxi Bra

Denna bh är sant mot sitt namn - maximalt stöd, maximal komfort och maximal förförelse. Perfekt för fylligare byst, har vår maxi bra alla de rätta ingredienserna för att du ska känna dig sexig och stödd, inklusive mjuka silkebreddband, en tri-panel design, extra krokförslutningar på baksidan och bäst av alla spetsar som är inbyggda i Mimi Hollidays signatur rena silkesdesigner. Med naturlig upphöjningsannonsform kommer maxi bra att känna som en andra hud om du är 28FF eller 40E. Denna bh är så mjuk - du kommer inte tro att du bär den. Designarna bär det, så det måste fungera!

Maxi Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Maternity Bra

Mimi Holliday är snabbt och håller på att bli en favorit i mode hos gravida och ammande mödrar. De lovar full funktionalitet och komfort med absolut inget offer på stil. Den här behåen presenterar en överdådig kombination av ren silke med supermjuk stretchnät eller spets, och introducerar lyx och stil till moderskapunderkläder. Moderskapsbharen har en design som är unik för Mimi Holliday, inklusive en varumärkesdiskret panel över bysten från extra diskretion och chic guldhjärtklämmor. Wearers älskar att ha riktigt fashionabla alternativ i moderskapskläder och förmågan att behålla bekvämt dolda i alla scenarier. Designad av Damaris Evans efter födelsen av sitt första barn, Kitty.

Maternity Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet