Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Returer

För eventuella beställningsfrågor, vänligen maila team@mimiholliday.com och vi kommer att svara så snart vi kan. Tack.

Vi är glada att kunna erbjuda Gratis retur för Storbritannien och Europa *

Shopping från Storbritannien och Europa *? Använd bara den förbetalda avkastningsklisteraren som bifogas ditt paket. Vik tillbaka dina varor och presentförpackningar på ett säkert sätt, placera avkastningsetiketten tydligt på utsidan av ditt returpaket, släpp sedan det till ditt lokala postkontor, behåll ditt bevis på porto och skicka det tillbaka till oss gratis. Observera att vi inte kan erbjuda ersättning om vi inte får objektet / s utan bevis på porto.

Vi tillhandahåller också Gratis utbyten endast inom Storbritannien. Som med vår avkastningspolicy, lägger du helt enkelt in ditt föremål tillbaka till oss med hjälp av frikortet, och vi skickar dina byte ut gratis. Observera att vi inte täcker kostnaden för eventuella efterföljande utbyten - endast en fribörs är tillgänglig per transaktion.

Internationella kunder ansvarar för kostnaderna för en utbytesleverans till dem. Vänligen kontakta team@mimiholliday.com för mer info.

* På grund av vissa leveransbegränsningar kan vi ännu inte erbjuda gratis avkastning från hela Europa. Kontrollera denna lista för att se om du kvalificerar dig. Storbritannien, Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Irland - Republiken Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien , Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Schweiz.

Endast paket till en maximal vikt av 2kg kan returneras utan kostnad. Kvadratiska eller rektangulära paket måste uppfylla följande mått: Minimimått: 140mm x 90mm. Längd + djup + bredd = inte större än 900mm; utan en enda dimension större än 600mm.

Shopping från någon annanstans i världen? Du är fortfarande välkommen att återvända eller byta, men vi erbjuder inte en kostnadsfri leveransservice för avkastning eller utbyte. Than är ansvarig för kostnaden för att returnera en vara och eventuella senare utbyten. Om du bestämmer dig för att returnera dina varor till oss, kan du använda den bifogade klistermärken med vår adress, på ditt paket. Behaga behåll ett bevis på porto som Mimi Holliday London Ltd. kan inte hållas ansvarig för eventuella saker som förlorats i transit. Vi rekommenderar att du skickar varorna med rekommenderat brev.

Vi älskar att höra från dig, så om du har några frågor så är vi bara ett telefonsamtal eller ett mail bort. Du kan kontakta oss på + 44 (0) 207 636 7060, eller på team@mimiholliday.com, från 9am-5: 30pm mån-fre, GMT.

Villkor

 • Om du på något sätt är missnöjd med de varor du beställt byter vi dem eller ger dig en fullständig återbetalning, förutsatt att du returnerar dem i ett återförsäljbart skick inom 14 kalenderdagar efter mottagandet. Alla beställningar som placeras efter 22 november är giltiga till en utbytesperiod av 14 kalenderdagar efter juldagen.
 • Se till att knickersna försökas över din egen underkläder. Alla varor ska returneras orenade, otvättade, med alla etiketter intakta. Gusset-klistermärkena får inte avlägsnas eller manipuleras på något sätt.
 • Alla Mimi Holliday Hosiery-artiklar är återbetalningsbara och ej utbytbara.
 • Vi kan endast återbetala föremål som returneras i perfekt skick. Du måste returnera objektet som det har skickats, i presentförpackning och förpackning.
 • E-presentkort kan ej returneras och kan inte bytas mot kontanter.
 • Ersättningsposter kommer inte att vara presentförpackade, så du kanske vill behålla lådan från din ursprungliga order.
 • Alla kreditanteckningar gäller endast i 6 månader och gäller endast med prissatta artiklar. För att använda din kreditnota, vänligen kontakta team@mimiholliday.com.
  • Observera att länder som inte är berättigade till fri avkastning, är kunden ansvarig för kostnaden för att returnera en vara. En utbyte skickas ut kostnadsfritt.
  • Om du inte längre har avkastningsformuläret, bifoga en anteckning med din beställning, med ditt namn, adress, kontakta telefonnummer, e-postadress, med dina skäl för retur och detaljer om din återbetalning eller ersättning. Annars vet vi inte vem du är!
  • Vi strävar efter att behandla alla återbetalningar inom 3-5 arbetsdagar efter mottagandet. Eventuella medel som beror på återbetalning ska visas i ditt kontoutdrag inom 5-10 arbetsdagar (Observera att återbetalningstider också dikteras av kortutgivare och ligger utanför vår kontroll).
  • Mimi Holliday London Ltd. betalar inte några fraktkostnader.
  • Om du tror att dina varor är felaktiga inspekterar vi dem och kontaktar dig sedan via e-post eller telefon för att diskutera en lämplig upplösning.
  • Mimi Holliday London Ltd. kan inte hållas ansvarig för eventuella saker som förlorats i transit. Vi rekommenderar att du skickar varorna med rekommenderat brev. Om du använder vår fria returlabel måste du behålla bevis på porto.
  • Om du behöver ett utbyte kontaktas du inom 3-5 arbetsdagar efter mottagandet av dina varor.

  Vänligen returnera varor till:

  Mimi Holliday London Ltd,
  54a Belsize Avenue,
  London, NW3 4AE

  För mer information om vår avkastningspolitik, ring 020 7636 7060 eller e-post team@mimiholliday.com

  Varan läggs i kundvagnen

  Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet