Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Beställningar och betalningar

Vi vet att köpunderkläder online kan vara en knepig upplevelse, så vi vill ha det roligt och stressfritt! Vi är alltid (9am-5: 30pm mån-fre) i andra änden av telefonlinjen vid + 44 (0) 207 636 7060, eller team@mimiholliday.com, men om vi kan spara lite tid har vi samlat några av våra vanliga frågor. Fortfarande förvirrad? Oroa dig inte, ring bara till oss. (Vi älskar en chatt.)

Hur kan jag kontrollera min orders status?

När ditt köp är klart ska du ha fått ett e-postmeddelande som bekräftar din beställning och har ett spårningsnummer när beställningen har skickats. Har något gått fel? Kom i kontakt och vi kommer att arbeta ut det.

BETALNING

  • Vi accepterar de flesta större kredit- och betalkort inklusive; Visa, Mastercard, Amex, Delta, Switch, Solo och Visa Electron. Vi accepterar också Pay Pal och Amazon Pay.
  • Du kommer att bli underrättad via e-post eller telefon så snart som möjligt om vi inte kan behandla din order eftersom; godkännande av din betalning misslyckades, eller om det finns några varor i din beställning som är slut i lager.

Som alltid-vi är här för att hjälpa! Ring oss bara på + 44 (0) 207 636 7060, eller e-post team@mimiholliday.com. Dessa linjer övervakas från 9: 00am till 5: 30pm, måndag till fredag. Vi lovar att du inte kommer att prata med en robot, bara äkta, underkläder som älskar människor.

KAN DU RADA MIG PÅ FITET?

Ja, naturligtvis, och vi skulle älska att. Mimi Holliday kan vara den coolaste, men det är också SERIOUS om passform. Du har några alternativ här; För det första, kolla in storlek guide för information om stilar och passform i våra samlingar. Behöver du mer hjälp? Vi har ett helt team av underkläder passande experter i vårt personliga shopping team som är redo och villiga att peka dig i rätt riktning.


Teamet kan nås på vår London HQ genom att ringa 020 7636 7060 mellan timmarna 9.30am-5.30pm måndag-fredag. Alternativt kan du maila laget med följande adress: team@mimiholliday.com

Bjud du på gåva WRAPPING?

Men självklart! Och de bästa nyheterna är; Vi gör det om du frågar oss eller inte. Vi vill att du ska ha den allra bästa upplevelsen varje gång du handlar hos oss, så vi erbjuder gratis lyxiga presentförpackningar med varje beställning. Din beställning kommer fram diskret vid din tröskel, vackert förpackad i en elegant, elfenbenspåse, med en präglad Mimi Holliday-logotyp som är inramad av skimrande guldkant. Alla objekt är inslagna i mjukt vitt tissuepapper och ett lyxigt, persika grosgrainband binder i en delikat båge framtill. Ge det som en gåva? Den kärlekshjärtformade presentkoden är den perfekta efterbehandlingen.

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet