Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Vad packar du för din helg borta

April 02, 2018

Långhelger är den perfekta flykten från dag till dag, så oavsett om du jättar på en stadsferie, havet eller en vägresa till landsbygden, har vi din förpackningslista utarbetad. Luta dig tillbaka och njut av resan till din destination ...

På din väg, om du sitter fast satt bredvid en chattlåda eller alternativt är din kompis eller kompis tråkig du meningslöst redan ... helt enkelt släpp på Mimis lyxigt vadderade ögonmaske för ett litet ögonblick. En universell signal för "Jag är färdig att prata" eller om du verkligen behöver lite snooze drömmer du om en ögonmaske, mjukt kuddar dina ögon och ansikte på alla rätt ställen för en söt sömn.

Under resan är det viktigt att vara så bekväm som möjligt, och det sträcker sig till undies! Lösning - vad som kan vara bättre än att glida in i Mimi's Comfort eller Triangle bras lagade med ett par gorgeously comfy High Waisted Knickers innan du stänger av - för att se till att du inte vrider runt i din 30-sits i ...

Vart du än är, är den första anlöpshamnen alltid att leta upp poolen, och om det finns en, tar du genast av det för att tvätta bort den irriterande efterkörning och smärta med en simma och bastu. Förhoppningsvis har du blivit whisked bort någonstans gorgeously smart (man kan hoppas!) Och du vill se poolen chic, Mimi's Swimwear-sortiment är din bästa vän.

Medan du blir redo för middag eller kör ditt välförtjänta bubbelbad (som svimmar som träningsdrivande saker) behöver du din morgonrock! Twister erbjuder den perfekta helgen vibes av subtilt sultry med lätt, ren silke som flyter över kroppen, kantad med fascinerande ögonfransar. Gå ett steg längre med matchande Slip för att verkligen värma upp saker eller förpackningar, helt enkelt för snoozing i ren lyx.


Datum natt medan du är borta samtal från något lite extra ... gå in i Glowtini Noir Naughty Set. Den tre bitars stoppproppen i delikat svart spets med främre öppningstriangeln bh, suspender och stygg uppenbar Star knicker är säker på att göra tricket! Det är säkert att vara något som kommer att hålla sig i minnet efter helgen är över.

Medan du är ute och om i den kyliga fjäderluften, oavsett om det är att utforska stadens sevärdheter eller ta en promenad på landsbygden, är den perfekta lösningen att laga upp en av våra underbara kroppar under en snygg jumper. Med super snygga och smickrande former kommer någon av Mimi's Bodies att ge din layering lite tillagt Va-va-voom, lämna dina västar hemma tjejer!

När din helg drar iväg och roligt drar till ett slut - förtvivla inte! Det finns ingen anledning att känna sig upprörd vid tanken på att köra hem, poppa på din Beau Daiquiri Bra för resan hemma för att lyfta dina andar. Det är säkert att få dig att le.

Njut!

Mimi Team X

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

0 Kommentarer

  • Det finns inga kommentarer ännu. Var den första att skicka en kommentar till den här artikeln!

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet