Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Möt grundaren

Jan 04, 2017

Damaris Evans är grundare, ägare och kreativ chef för Damaris & Mimi Holliday.

Precis över 15 år sedan lanserade jag min första underklädersamling på en modeshow värd Julie's restaurang i Holland Park. Julie var ett stenkast från mitt familjebostad i den då eklektiska, excentriska och bohemiska Notting Hill!

Mimi Holliday | Damaris | Lyxunderkläder | Underkläder | Bow Knicker | Peep Knicker | trosor

Bakom kulisserna baksidan på min första show.


Lanseringen var ett par månader efter min Graduation show på Central Saint Martin där Sophie Dahl modellerade och Charlotte Tilbury och hennes lag gjorde sminken! Jag kommer ihåg att vara extatisk välkomnande Dolly Jones från Vogue.com, och "Fashion TV" som täcker showen, som sedan sände showen var femte timme eller så i sex månader.

Mimi Holliday | Damaris | Lyxunderkläder | Underkläder | Tränar | Peep Knicker | Bottom | Modeshow | Bow Knicker

En debutfunktion följt av Evening Standard och den nu ökända "Little Peep Bottom Bow Knicker" skickades sedan över världen för att bli skuten i Vogue, Elle, Tatler, The Face, Sunday Times Style, American Elle ... den här lilla knicker orsakade en super omrörning. Efterfrågan på den lilla knicker var så stor att den skickades från tidningen till tidningen och kom inte hem för 6 månader.

Elton John | Elizabeth Hurley i underkläder | Vogue | The Royals TV Show | Vogue Magazine

Elizabeth Hurley bär Damaris, med Elton John i Vogue, December 2002.

Jag valdes av British Fashion Council att få ett gratis stativ i New Generation på Fashion Week för att visa kollektionen, tillsammans med andra fantastiska upp och kommande designers som Jonathan Saunders och Roksanda Illincic. Förresten hade vi alla varit på Central St Martins tillsammans och studerade mode. Roskanda och jag fortsatte att skapa ett utsökt exklusivt samarbete några år senare. Hon är en av mina favoritfolk.

Mimi Holliday | Damaris | Lyxunderkläder | Underkläder | Roksanda Illincic

Roksanda och jag semestra i Formentera i sommar och Roksanda för Damaris samling.

Elle Magazine gav mig otroligt en prestigefylld STYLE-utmärkelse för de fina knick-knackarna ... Jag fick årets "Young Enterprise of the Year" -pris för Spring / Summer 2003. Jag blev även inbjuden till Buckingham Palace för att träffa HRH Queen Elizabeth II för en fest av British Design!

Mimi Holliday | Damaris | Lyxunderkläder | Underkläder | Bow Knicker | Mode | Thong | Tränar | Cool Underkläder | Sexig

Det var en underbar början och början på en extremt kul och hårt arbetande 15 år framöver ...

Så nu har vi bestämt lanseringen vår blogg för att ge dig en inblick i Damaris 'och Mimis värld.

Vi tar dig till våra fotograferingsplatser för våra säsongskampanjer, till Shanghai med vår ateljé där all kärlek och passion passar in i att skapa de små underkläderna, samt möta underkläderköpare från några av världens mest prestigefyllda butiker vars dedikerade passion för de undies håller din underkläderlåda (och din botten och bröst) ser fantastiskt ut! Vissa inlägg blir visuellt roliga och vissa kommer att vara informativa. Du kommer att träffa vårt underbara lag och se hjärtat och kärleken som går in i att göra den perfekt passande bh och knicker uppsättningar bara för dig och dig och du!

Njut!

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

6 Kommentarer

 • Markera

  Jag tror att 2 levererade order har returnerats till dig. Ditt telefonnummer är dött. Kan någon snälla kontakta mig via e-postadressen som vänligen.

 • Holly Matthews

  Jag returnerade också en order 6 veckor sedan, skickade otaliga e-postmeddelanden och ringde flera gånger ... det är omöjligt att få tag i dig! Jag väntar fortfarande på min återbetalning? snälla kan du maila mig för att lösa denna fråga? Järnek

 • victoria

  Jag har också returnerat en beställning förra månaden för att hitta att e-postmeddelanden som skickats till din kundtjänst returneras oleverbara och telefonsamtal som görs till ditt företag är inte anslutna på grund av att det inte betalas. Det här är ett ganska dåligt sätt att behandla (en gång) vanliga och lojala kunder!

  Mitt beställningsnummer är 27928

 • lisa

  Hej, jag har försökt att komma i kontakt med dig, men det är omöjligt.
  Jag returnerade en order för några veckor sedan och väntar fortfarande på min återbetalning! Snälla kontakta mig, du är skyldig mig pengar och det är helt enkelt inte ett sätt att göra affärer. Jag brukade älska ditt varumärke, men inte mer är jag rädd!

 • Mazzi Odu

  Tack för att du delar din historia Damaris! Jag var på den allra första showen ... lång historia, men en vän av mig bjudde mig länge att jag var, faktiskt fortfarande, besatt av underkläder. Föreställningen var oförglömlig - att plocka Julies med alla sina stygga vinklar och vridsar var inspirerade och för bitarna - jag delar inte in i hyperbolmens rike genom att beskriva dem som spelbyte. Från stiftet upp sensibiliteterna till de sällsynta käkarna med sidoklänningar var jag för en hakad. År senare och din är fortfarande en linje som jag återvänder till när jag vill känna mig intet sensationellt! Tack igen! Mx

 • Hollie Brooks

  Älskar det här inlägget, Damaris! Vilken fantastisk historia bakom dessa ökända knickers x

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet