Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Överleva Cold Snap Mimi Style

Mar 04, 2018

Lyxiga Kroppar & Bodysuits | Mimi Holliday Designer Underkläder

Dam är det kallt ute! Om du kämpar för att hålla dig snygg bland snöklubbarna - var inte rädd!

Vi står till hands för att försäkra dig om att du känner dig fantastisk utan att få en chill. Räcker inte för din termiska väst, Mimis alternativ kommer att få dig att ifrågasätta vad du har på dig alla dessa år tidigare ...

Mimi's Bodies är en flickans bästa vän på flera sätt än en, gjord av den mjukaste siden och de mjukaste snören i världen. Våra stilar säkerställer hela dagen komfort och den smidigare passformen på alla viktiga ställen. Ett stycke du bär så nära huden bör känna inte bara lyxigt, men som en andra hud, och det är där de material vi använder kommer in; kommer från de finaste leverantörerna i världen för att garantera absolut komfort och lyx.

En Mimi Body behöver inte vara ett klädsel du är (eller någon annan för den delen) planerar att ta av sig ...

Under de chillierna månaderna är en kropp den perfekta biten för praktisk men elegant layering. Slip in i ett, följt av ett par jeans och en cashmere jumper - hey-presto! Snuggly yet satisfying på huden. Från Leavers Lace, den finaste i världen, till rent nät, rena silkeavdelningar och vår handgjorda exklusiva broderi, kommer du att känna dig omslagen utan att äventyra stilen och de finaste materialen runt.

Den som sa lagring kunde inte bli snyggt, ägde inte ett Mimi Body.

Kamikaze Cracker

Den här uppvisande ultra-luxe kroppen är gjord av de finaste Leavers Lace, med superhäftande mesh och rena silke-trimmer. Mesmeriserande pärlemorskombringar tonar ritar ögat på alla rätt ställen, och kopparna är non-wired för en naturlig, slät finish. På baksidan når en diamantskär ut låg till baksidans botten där mer utsökt ombre Leavers Lace väntar. Fastgjort med en enda guldpopper, är den här kroppen den perfekta övergångsstycken, formning och utjämning under kläder och ett uttalande som ytterkläder.

Kamikaze Cracker Body | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Mojito Beau

Den här uppvisande ultra-luxe kroppen är gjord av de finaste Leavers Lace, med superhäftande mesh och rena silke-trimmer. Mesmeriserande elfenbenfloraler blommar över kroppen, drar ögat på alla rätt ställen och kopparna är non-wired för en naturlig, slät finish. På baksidan når en diamantskärning låg till botten av baksidan där mer utsökta elfenbenslövblöjor väntar. Fastgjort med en enda guldpopper, är den här kroppen den perfekta övergångsstycken, formning och utjämning under kläder och ett uttalande som ytterkläder.

Mojito Beau Body | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Swan Lake

De är tillbaka. Våra eftertraktade svaner gör en mycket förväntad avkastning för den nya säsongen, och de har haft en liten makeover. Bokstavligen. Våra handgjorda, exklusiva broderade svanar har nedsänkt, krusande bras och knickers i all sin eleganta ära, vilket gör det till ett perfekt brudalternativ. Om du gillade dem förra gången kommer du att älska dem nu.

Swan Lake Body | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Beau Daiquiri

En av våra favoritstycken av säsongen är Beau Daiquirs underkroppsdel, ett uttalande, och sedan några. Klipp från samma mönster som den mest sålda Comfort Bra, kopparna är trådbundna och dartade för otroligt stöd och formning. Broderade crimson hjärtan och "love" bokstäver flyter över super fint nät, överallt utom mittområdet, där nätet lämnas tantalizingly enkelt. På baksidan, en diamant cut out förbättrar siluetten, vilket gör plats för ännu mer broderade hjärtan. Kroppen fastnar på baksidan med en klassisk krok-och-ögon stängning, och med poppers under.

Beau Daiquiri Body | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

SHOP ALLA ORGANER>

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

0 Kommentarer

  • Det finns inga kommentarer ännu. Var den första att skicka en kommentar till den här artikeln!

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet