Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Mimi's Core Bra Silhouettes av Underkläder Journal

Juni 15, 2018

Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Frombralettes till push ups smyckade med ögonfransar, rent nät, högspänningsfärger, broderade hjärtan och svanar ... brasna i Mimi Holliday universum är lika varierade, eklektiska och vackra som de kvinnor som bär dem.

Designer och varumärkesstiftare Damaris Evans såg till att hennes bras delade två kvaliteter över hela linjen: passform och komfort. Den här månaden satte Damaris sig med Lingerie Journal för att gå igenom hennes varumärkes kärnbrasilhouetter.

Var och en av dessa stilar är skickligt utformad för att ge en specifik form och tillgodoser kundens behov och stödkrav som visar att det oavsett vad du vill ha, Mimi Holliday har en bh för dig!

TRIANGLE BRAS

Mimi Holliday Triangle Bras - Luxury Designer Underkläder

Sommar är säsongen av bralettes! Mimi Holliday firas för sin bekväma och sexiga Triangle Bras som ger en mer avslappnad form för de varmare årstiderna. "Det finns ett par variationer på vår Triangle Bra; stygga som fastar på framsidan, de med en delikat spets som kryper upp till axeln; fina koppar och de med underband som sätter ihop kroppen ", säger företaget. Damaris rekommenderar att man trycker ut sin Pina Colada D'eller Triangle Bra eller Chi Chi Bleu Triangle Bra.

Mimi Holliday anses ofta som ett varumärke för de småbustade. Damaris förklarar, "Vi har många anhängare för 34B och 32C storlekarna, men vi skapar high fashion bras för storlekar upp till en GG cup. Jag förstår även mönsterskärning, vilket innebär att vi kan skapa underkläder som passar för stort sett alla. "Underkläderdesignern fortsätter," Fit är integrerat med Mimi Holliday. Anledningen till att vi är ett nummer ett varumärke är att vår formel bara fungerar! Funktion, passform och mode allt rullat in i ett vackert varumärke! "

COMFORT BRAS

Mimi Holliday Comfort Bras - Luxury Designer Underkläder

En bh-stil som fungerar för större byst från Mimi Holliday är Comfort Bra. Stilen har varit en internationell bästsäljare i över tio år och det är inte konstigt. "Från en 28B till en 40E och upp till en GG däremellan är denna bh seriös verksamhet i det mest härligt vackra, sexiga, frodiga, så mycket som möjligt", säger Damaris. "Mimi Holliday Comfort Bra är konstruerad för att passa som den är skräddarsydd. Den är en en del, dartad kopp tillverkad av spets och ren silke. Helt stödjande och erbjuder mild upplyftning och naturlig klyvning, bröstet sitter inneslutet och bekvämt i den sexuellt halva koppen. "Klar att bli mysig? Beau Daiquiri Comfort Bra från SS18 kommer stjäla ditt hjärta!

PADDED PUSH-UP BRAS

Mimi Holliday vadderad push-up Bras - Luxury Designer Underkläder

Letar du efter en ökning? Mimi Holliday erbjuder även vadderade alternativ med sin Padded-Push Up Bra. Vadderingen i detta stycke handlar om 1cm värt av naturlig bomull, så det släpper utan att dramatiskt lägga till din silhuett. Den har också ett djupt stup, vilket visar mer av dekolleturen än andra koppar. Denna bh-stil är perfekt i alla storlekar och är konstruerad för att förhindra att spill över kopparna.

MAXI BRAS

Mimi Holliday Large Cup Maxi Bras - Luxury Designer Underkläder

Ibland är mer, särskilt med Mimi Hollidays Maxi BH. Maxi BH är sant mot sitt namn och ger "... maximalt stöd, maximal komfort och maximal förförelse", säger Damaris. Maxi bra är perfekt för fylligare byst, och har mjuka silkebreddband, en tri-paneldesign, extra krokförslutningar på baksidan och bäst av alla spetsar som är inbyggda i Mimi Hollidays signatur rena silkesdesigner. Denna säsong kan du lysa upp din underkläderlåda med Coco Loco Maxi Bra, som nu finns i en högspännings färgkombination av elektrisk vatten och fuchsia.

Dessa är bara några av de fantastiska bh-formalternativen från Mimi Holliday. De har massor av andra spännande stilalternativ, inklusive den klassiska Balkong-bh-formen och deras vackra och stödjande axelbh. Mimi Holliday fortsätter att regera underkläder universum med fokus på passform och mode och vi kan inte vänta med att se vilken stil och innovationer detta brittiska varumärke kommer att ta med i framtiden!

av Rachel O'Donnell på thelingeriejournal.com

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

1 Kommentar

  • Diana

    Min favorit är comfort bra, eftersom jag försökte den här stilen har jag inte köpt något annat än Mimi i åldrar. Det är verkligen den bästa passande bh jag någonsin har haft och sådana härliga färger i sommar ... kan inte vänta med att se några nya samlingar när är de i? 😍

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet