Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Mimi Madness To Kiki Calm

Jan 13, 2019

För två år sedan var en särskild vändpunkt för Mimi-laget. Vi upptäckte Kiki, en magisk privat meditativ yogamästare.

Mimi Holliday HQ ligger inbäddat i hjärtat av Primrose Hill, lagret är borta på baksidan av vår debutbutik. Jag träffade Kiki personligen som våra döttrar var i barnkammaren tillsammans. Jag hörde att hon hade sin egen privata yogastudio, med namnet "Primrose Hill Yoga". Hennes klasser var för upp till fem personer.

Yoga är något jag har försökt ungefär tjugo gånger över 20 år och jag känner mig hemsk att jag bara inte tyckte om det. Jag fortsatte försöka gå tillbaka men det klickde aldrig någonsin med mig. Squashed klasser i smarta studior, med bottnar bokstavligen tillbaka till baksidan, och tillbaka till ansikte, kan ha sträckt min ligament och ryckte av lite stress, men det var faktiskt utmattande emotionellt, snarare än meditativt och avslappnande.

Men vad jag visste om Kiki vid denna tidpunkt var hennes otroligt lugna, magiska och närmaste närvaro, en fräck humoristisk och strålande leende. Detta fick mig att känna att jag skulle vilja prova en klass, med mitt team från Mimi. Kanske skulle en del av denna magi borsta på oss.

Vi valde onsdagar vid middagstid. Mimi Office är uppriktigt upptagen, 12 kvinnor och en man som kör sina ärenden och hanterar sina deadlines, menade alltid att Kiki väntade på oss - ett hemskt drag men jag måste be om ursäkt nu. Varje vecka kommer vi anländer spränga med uppstoppad energi och skulle bara sladda i ungefär 20 minuter ... tills Kiki skulle säga, "Ok. Damer, lägg dig ner ". Och då började vi.

Under de första få andetagna skulle Kiki leda oss in i ett clamed tillstånd, nästan omedelbart. Vi kunde nu andas, långsamt ... vi uppmanar oss att andas.

Denna undervisning gav oss alla våra styrkor och svagheter med ett kraftfullt budskap som gjorde det möjligt för oss att vara någon nivå och att omfamna det och njuta av det. Energisk eller meditation, alla eller båda. Hennes klass har inte en fast rutin, lyckligtvis eftersom det inte skulle ha fungerat för mig. Jag gillar att hållas gissning, att hållas på mina tår, bokstavligen. Jag gillar och trivs på variation i sport och älskar att bli pressad mentalt och emotionellt.

Teamet på Mimi har älskat våra speciella klasser med Kiki och jag vet att det fungerade, inte bara för kroppsrörelserna, eftersom det här är fysiskt, men jag har nyligen haft två MRI i följd och fantastiskt, jag mediterade mig igenom 45-minuten. Det är en underbar gåva att lära sig någon självkontroll, utan att de inser att det lär sig dem.

INTERVJUN

Vad är ditt p *** stjärnnamn? (Namnet på ditt första husdjur och ditt mors mors namn.)
Moo Rosenius

Vilken skicklighet har du som inte många vet om?
Jag är väldigt bra på överflödande bad.

Vad är ditt favoritord?
Lycka

Om du inte hade tränat som Dr, vilken karriär skulle du ha valt?
Jag skulle ha jobbat på Greenpeace

Avsluta denna mening: Jag önskar att jag hade ...
Massor fler barn.

Om du kunde spendera en timme med någon förbi eller nuvarande, vem skulle det vara?
Min mamma, hon dog 5 år sedan och jag tänker fortfarande på henne varje dag.

Vad drömde du sist om?
Kom tillbaka till detta ....

Thong eller knicker, eller ingen?
Thong under yoga och resten av tiden, allting går!

Mest inflytelserika ögonblick i din karriär hittills?
Samtidigt som en ung doktor var jag lycklig att träffa och arbeta med professor Andrew Shennan, en pionjär för att stödja kvinnor som börjar arbeta tidigt. Han var otroligt ödmjuk och otroligt empatisk.

Vad är lyx?
Har tid att sitta runt bordet med hela min familj, skratta och vara tillsammans. Livet kan vara så upptagen, men det är dessa ögonblick som är en lyx.

Vad är det bästa råd du någonsin har gett?
Jag gick till ett katolskt kloster, och syster Goddard rådde oss att aldrig skriva ner någonting obehagligt om någon.

Var är din favoritplats?
Sverige.

Vad är ditt skyldiga nöje?
Jag känner mig inte riktigt skyldig i allt jag gör.

Vad är den skrämmaste sak du någonsin gjort och blivit borta med?
Jag är inte särskilt stygg.

En bok måste du klara innan du dör?
Krig och fred - Tolstoy.

Slutliga kommentarer ....?
Jag älskar Damaris och hennes familj.

Tack Kiki, från alla oss på Mimi.
Kontakt:
Dr Kiki Morris, privatundervisning, Primrose Hill London, NW1

www.primrosehillyoga.com

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

2 Kommentarer

  • Allasha Robinson

    Team MiMi, jag gillar det jag ser. Tack för att din webbplats är tillgänglig. Förresten skulle jag vara intresserad av att redigera dina artiklar och sajter för att hjälpa saker att se och springa ännu jämnare. Mina priser är konkurrenskraftiga och jag är bra på vad Gud tillåter mig att göra: Redigering. Räck ut till mig när du är redo. Jag hjälper människor och organisationer att lysa. Fred alltid!

    Alaysha

  • Sandra P

    Jag håller helt med om att jag som yoga-nybörjare tycker att stora gruppklasser är väldigt distraherande och jag skulle vilja lära mig att meditera.

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet