Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Mimi Loves - Neom grundare Nicola Elliott Gästredigerare

Februari 09, 2017

Varje månad chattar vi till någon som inspirerar oss, intresserar oss och vem vi verkligen vill dela ett glas vin (eller två) med. Den här månaden är vi i samtal med Nicola Elliott, grundare av Neom Organics.

Mimi Holliday | Neom Organics | Lyxunderkläder | Designerunderkläder | Intervju

Vad är ditt favoritord?: Det är ett svärord så jag skulle inte säga det!

Avsluta denna mening: Jag önskar att jag hade ... En ponny.

Berätta lite om Neoms #MostPowerfulSelf-kampanj och vad det betyder för dig: På Neom mästar vi verkligen termen "Small Steps Big Difference", så det handlar om att ta de små stegen som kommer att förbättra ditt välbefinnande på ett stort sätt. Det handlar inte om att träna 2 timmar av yoga på stranden varje dag eller köra 6 miles på natten, det tar de små ögonblicken som gör att du kan känna dig lycklig och i kontroll och känner därför din #MostPowerfulSelf. Och jag känner mig mest kraftfulla när jag ligger på allt på jobbet, hemma, jag har gjort tid för mina barn och man och jag har även gjort lite tid för mig själv!

Vilken skicklighet har du som inte många vet om ?: Jag brukade vara en författare och jag skulle fortfarande vilja skriva en bok.

Om du kunde spendera en timme med någon förbi eller nuvarande, vem skulle det vara?: Ryan Gosling!

Vad är din favoritbit från vår samling? Jag älskar Barbados loungewear tröja.

Mimi Holliday | Barbados | Luxury Loungewear | Designer Nightwear, Nightie

Vad är det bästa råd du någonsin har gett?: Svett inte de små grejerna!

Var är din favoritplats?: Richmond - parken, den gröna, floden ... Jag älskar allt.

Neom Organics

Du kan läsa mer om Neom produkter och deras #MostPowerfulSelf-kampanj här.

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

4 Kommentarer

 • Jacie

  Det är verkligen shrdew! Bra att se logiken sätta upp så bra.

 • Laquisha

  Det är 2 smart med hälften och 2 × 2 smart 4 mig. Thskna!

 • Laquisha

  Det är 2 smart med hälften och 2 × 2 smart 4 mig. Thskna!

 • Navid

  Stor inhtisg! Det är svaret vi letat efter.

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet