Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Underkläder i månaden - juni

Juli 06, 2017

Varje månad kommer en annan medlem av laget här hos Mimi HQ dela med dig av deras favorituppsättning från våra samlingar.

Linda, vår finansdirektör, väljer henne Underkläder i månaden för juni.

"Efter att jag hade mina två barn, förlorade jag mycket förtroende i min kropp. Jag kände mig inte bra i underkläder och mina bröst var inte det första jag ville visa upp! Den här behå har gett mig tillbaka så mycket av Det förlorade förtroendet, det ger mig en perfekt mängd hiss, inte för mycket, men bara nog, och håller allt på plats. Det är super bekvämt och jag kan bära det hela dagen utan att någonsin gräva in eller känna mig för tight. för att visa den - Jag älskar att ha på mig under en vit t-shirt så att du kan se den fantastiska lila spetsen lite under. "

Mimi Holliday | Lyxunderkläder | Huckleberry | Designerunderkläder

Du kan köpa Huckleberry Comfort Bra här, och Sexy Knicker här.

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

1 Kommentar

  • Amy Klein

    Jag håller helt med Linda - mitt kroppsförtroende slog stenbotten efter det första barnet, men underkläder för mig var ett sådant kraftfullt och viktigt verktyg för att återfå mitt förtroende. Jag använde Mimis moderskapsbro under hela graviditeten och ammade när min baby föddes och att ha något så vackert OCH funktionellt var bara en gudskicka. Håll dem som kommer Mimi Holliday !! xxxxx

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet