Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Underkläder i månaden - juli

Juli 12, 2017

Varje månad kommer en annan medlem av laget här hos Mimi HQ dela med dig av deras favorituppsättning från våra samlingar.

Thea, vår PR & Marknadschef, väljer henne Underkläder i månaden för juni.

"Detta är ärligt min idealiska set - en super comfy och avslappnad men chic Triangle Bra som du kan bära med allt och allt är min go-to stapla och den här kryssar alla rutorna. Jag graver alltid mot svart eller marinunderkläder, lite tråkigt, jag vet - speciellt när jag jobbar för ett underkläderföretag som är känt för sina otroliga färgpalettar, men jag jobbar med det! Men den här uppsättningen är bara fantastisk och visar helt klart varför svart underkläder är bäst;) Jag har aldrig haft högt midja knickers tills jag började jobba för Mimi men nu tycker jag att det är svårt att ha på sig någonting annat. De är bara. KOMMA! Och super smickrande. Denna uppsättning är en del av vårt helt nya basprogram som börjar från £ 19, så det är perfekt för att uppdatera din vardagliga underkläder. "

Mimi Holliday | Lyxunderkläder | Papillon Pop | Designerunderkläder | Bralette

Du kan köpa Papillon Pop Triangle Bra, £ 29, här, och matchande knickers, £ 22, här.

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

2 Kommentarer

  • Lauren

    Jag brukar inte bära triangeln bras men den här är så fin form och passform - jag förstår inte hur det fungerar men det gör det! Super smickrande tack Mimi xx

  • Emma T

    Beställde denna uppsättning förra veckan och jag älskar det !! Det är så bekvämt att jag aldrig vill ha något annat?

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet