Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Halloween husklänningar av Sera i vår Mimi butik!

Oktober 28, 2018

Det är All Hallows Eve, och vi har en godis för dig.

Mimis debutbutik växlar upp för Halloween i vårt hem i Primrose Hill med inredningen klädd av Sera, den underbart excentriska inredningsarkitekten av Sera of London.

Vi kommer att ha en sen öppning på 31st tills 8pm för att fira vårt senaste samarbetssamarbete, och allt är läskigt. Alla är välkomna så snälla kom med till vår butik och ta en titt runt med en spöklik Jet-Black-cocktail eller två och en revoltande orange pumpa godisfloss på oss.

Jag är en praktikant på Mimi Holliday, för närvarande med laget för 3 månader. Att ha en fantastisk tid på presskontoret, arrangera varorna på vår hemsida och se till att butiken ser vacker ut för alla våra underbara kunder.

Mimi HQ bad mig skriva vår senaste blogg om Halloween-händelsessamarbetet med Sera. Jag var väldigt exalterad att träffa Sera "den inre poeten" och prata med Sera i hennes hem i London. Pratar alla saker inredning och Halloween.

Sera och jag måste spendera ett par dagar tillsammans och få vårt första säsongsbundna Halloween-fönster och interiörer redo för ledningen fram till Halloween i Primrose Hill. Spelar med huskrokar och Victoria Grants spektakulära millinery.

Långsiktiga vänner Sera och Damaris träffades genom en gammal ömsesidig vän Cathy Ariza som gör fantastiska eldstäder, och det är också mycket bra att sätta likasinnade kreativa människor tillsammans.

Drömliknande extravaganta klänningar i himmelska pinks och dämpad elfenben sätta ihop väggarna och omklädningsrummet. Träskaletröjorna som hänger fönstret, drapera runt de förtrollande svarta polka dotkattspetsarna, toppade med Victoria Grants spektakulära teaterhattar.

Sera husklänningar är utformade som byggnadsdelar för ditt hem. Används för att byta dörrar eller till och med väggar, alla avstängda från taket. De har utformats så att du kan leva i ett fritt flytande romantiskt utrymme. Handgjord med muslin applicerad med vintage spets och handfärgad till kundspecifikationen. De är bohemiska mystik, personifierade.

Halloween med Sera
Komma ner till nitty gritty ...

När jag intervjuade i Seras vackra hem kunde jag träffa Sestra Moja, whistra Sera och Sestra var i ett brainstormingsmöte. Sestra designar faktiskt och gör huskropparna med Sera och gör klänningar med de vackra muslins och snören som används i kapporna.


Vad är ditt p *** stjärnnamn? (Namnet på ditt första husdjur och din mors pigenamn.)
Hector Green

Vilken skicklighet har du som inte många vet om?
Jag vet hur man gör ett rum, eller ett område ser väldigt romantiskt ut och har en förförisk atmosfär. Huvudelementen är att belysningen måste vara låg, nästan mörk och sedan bara lägga till ljusstrålkastare, det är faktiskt ganska ljust när du tar bort allt annat ljus. Du bör ha mjuk musik som spelar tyst i bakgrunden. Du måste få olja att brinna, aromaterapi är extremt viktigt för detta - och en kvinna går runt Mimi Holliday underkläder och klackar.

Vad är ditt favoritord?
VILD

Avsluta denna mening: Jag önskar att jag hade ...
Jag önskar att jag hade mer tålamod.

Om du kunde spendera en timme med någon förbi eller nuvarande, vem skulle det vara
Harrold Pinter Playwright - Jag tycker bara att han är en fantastisk dramatiker, och bara så intressant och så manlig ...

Thong eller knicker, eller ingen?
Definitivt en thong! Det är det jag köper från Mimi.

Hår eller smink?I
Jag gillar inte att ha på sig någon smink under dagen, jag gillar att vara naturlig. Men på kvällen om jag går ut glömmer jag mig och gör både hår och smink.

När jag säger Mimi Holliday - Damaris underkläder vad är det första som kommer att tänka på?
För Mimi Holliday - det är Billie Holliday - jag trodde alltid att hon hade vridit den för att göra den Mimi. Men när det gäller Damaris har det alltid varit ultra feminina och vackra underkläder. Jag brukade ha dem i min butik och brukade sälja dem riktigt bra.

Vad är det bästa råd du någonsin har gett?
Mitt bästa råd är - var alltid försiktig med vem du väljer att få barn med. Du behöver verkligen lägga huvudet över ditt hjärta när det gäller långsiktiga val. Jag har alltid gjort vad som helst och inte tänkt på det. Men jag tror att ditt val i partner är väldigt viktigt.

Var är din favoritplats?
Min favoritplats är faktiskt i en dröm jag en gång hade - jag hoppas det räknas - jag var med en vän och vi var på rymdskepp och när det kom fram till denna fantastiska planet, var det som utopi. Det var som en istid, det var en storhet av vitt och snö, med strålande varmt solsken. Det var oändligt. Vi fortsatte som snöcyklar och när vi reser runt poppade alla slags blommor och växter runt oss. Det var fantastiskt.

Vad är den skrämmaste sak du någonsin gjort och blivit borta med?
För naughty att nämna - definitivt är för många att säga.

En bok måste du klara innan du dör?
Madame Bovary

Vad sover du i?
Inte en söm

Vem är din favoritdesigner?
Sestra Moja - Förutom att jag bara bär vintage- och marknadsförkläder, har jag roligt med vad jag bär.

Kate Middleton eller Meghan Markle?
Båda - De är båda fantastiska, de är så olika.

Vad är din favoritbit från vår samling?
De Wild Things - Natural Leopard är min favorit, men jag älskar alla andra färger

Vad drömde du om inatt
Jag drömde att jag var med Harold Pinter, jag gick till hans spel igår kväll - Moonlight.

Sista ordet
Jag har alltid behövt ha mitt eget utrymme och göra ett utrymme mitt eget när jag var en ung tjej hemma. Jag gör det fortfarande nu, till exempel om jag är på ett hotell tar jag en liten väska med mig med scarfs i den för att lägga över lampans nyanser, för att göra platsen min egen en stund. Min dotter Anoushka Florence driver ett samhälle som heter "The Goddess Space"; där de har kvinnokretsar, ibland i min studio. Det handlar om meditation - vilket är väldigt populärt just nu. Få bra energi i en miljö och ge tid tillbaka till dig själv, vilket är mycket viktigt. Att skapa läkningspraxis och en vacker miljö.

Kontakta Sera:
Mobil: 07977534115
Web: www.seraoflondon.com

Instagram: @SeraofLondon @serasestra

Kontakta Victoria:
Telefon: 02072211395
Mobil: 07775755969
E-post: info@victoriagrant.co.uk
Web: www.victoriagrant.co.uk

Instagram: @Victoriagrant

Cathy Ariza

Instagram: @bddesigns


Massor av kärlek Becky xx

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

1 Kommentar

  • Florianne

    Wow Jag älskar den här bloggen! Jag har följt Seras intoriora i flera år. Ett sådant underbart samarbete.

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet