Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Lär känna: Skulderbänken

Februari 18, 2018

Att hitta din perfekta Bra kan ibland verka som en oöverstiglig uppgift. Ryggstorlekar, koppstorlekar, systerstorlekar? Vadderad eller icke-vadderad, kabel eller ej? Triangel, Push-Up, Balkong? Vi förstår att det kan känna lite förvirrande, när du bara vill veta vilken man arbetar för du.

I den här tredje delen av Mimi's Bra Guide talar vi allt detta lacy med Axelbh, en favorit sedan början av alla tjejer på Mimi HQ och en för att försöka själv.

Designer, grundare och kreativ chef Damaris Evans förklarar proffs av hennes favoritbhis att bära dag för dag - The Shoulder Bra.

Bör Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Coco Loco Shoulder Bra - Kommer snart!

Mimi Hollidays axelbh har varit en stark säljare för de senaste 10-åren, det är Mimmis misslyckade säkra vinnande form. Inte ett klassiskt val av nya kunder, på grund av att det är mode framåt, en gång rekommenderat och monterat det blir lätt ett no.1 val.

Shoulder Bras | Mimi Holliday Luxury Designer Underkläder

Mimi HQ rekommenderar axelbhålen för det perfekta varje dag bh, med det lilla extra stödet och lite mer av en kram i en bh än komfortbaren. En av fördelarna med axelbharen är om den är stylad med en blus eller V-hals-t-shirt, den vackra spetsen kommer att kika genom att skapa en vackert snygg och feminin dekolletage.

"Om tio år med att montera axelbhsten på klienter, har ingen, inklusive push-up-tjejerna, inte älskat den form det ger dem!"

Shoulder Bras | Mimi Holliday Luxury Ddesigner Underkläder

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

0 Kommentarer

  • Det finns inga kommentarer ännu. Var den första att skicka en kommentar till den här artikeln!

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet