Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Lär känna: Comfort Bra

November 02, 2017

Att hitta din perfekta Bra kan ibland verka som en oöverstiglig uppgift. Ryggstorlekar, koppstorlekar, systerstorlekar? Vadderad eller icke-vadderad, kabel eller ej? Triangel, Push-Up, Balkong? Vi förstår att det kan känna lite förvirrande, när du bara vill veta vilken man arbetar för du. Så under de kommande månaderna kommer vi att förklara allt som finns att veta om var och en av våra Bra-stilar, så att du kan göra det bästa valet för dina bröst.

Mimi Holliday | Lyxunderkläder | Bra guide | Underkläder | Designerunderkläder | Komfort Bra

Först upp - det är det Komfort Bra, vår bästsäljare i över ett decennium. Designer, grundare och kreativ chef Damaris Evans berättar för varför det är en av hennes favoritstilar.

När Mimi lanserades i 2003, erbjöd vi bara vadderade stilar. Allt som jag gjort tidigare var alla handgjorda "Damaris" couture bitar helt ovävda, rena, super underbara bitar, så Mimi var ursprungligen skapad för att ge vad "Damaris" inte; bärbar, daglig, vadderad Bras. Några årstider in designade jag Comfort Bra, och lanseringen möttes med stor framgång - folk skulle säga till mig att från det ögonblick som de hade på mig en Comfort Bras, visste de att de aldrig skulle bära någonting igen.
Som en icke vadderad bra älskare själv har jag en speciell och personlig kärlek till Comfort Bra. Det ger den perfekta höjden och ramar dekolletret vackert, och du kan visa så mycket eller lite som du vill. Du kan vara blygsam och otroligt sexig samtidigt. Hissen är delikat, fantastiskt för att hålla dina bröst i position utan att gräva in eller vara obehagligt tätt. Det lever verkligen upp till sitt namn - det är så super bekvämt!

Mimi Holliday | Lyxunderkläder | Bra guide | Underkläder | Designerunderkläder | Komfort Bra


Varför Comfort Bra är en av mina favoriter ...
 • Elasticiteten är alltid mjuk
 • Underarmstycket skär inte i din armhålan (det borde aldrig ske - och kommer aldrig på en Mimi Bra)
 • Vi passar prova alla våra storlekar så att de är bekväma för alla, inte bara storleken 34B passform. Jag är en storlek 32FF och passar varje bra Bra som vi säljer för att se till att den passar större koppar så vackert som små koppar. Mimi HQ teamet testar också vår Bras, för att se till att de passar över hela linjen, i alla storlekar.
 • Silkeband med stark elastisk insida ger fantastiskt stöd och en bekväm lyft, till och med upp till FF-koppen.
 • Du kommer aldrig att få den täta, obekväma känslan halvvägs genom dagen, drömmer om att du slita av den så snart du kommer hem.
 • Jag har designat Bras i nästan 18 år - jag har (ganska mycket) använt allt i min tid! Jag bär The Comfort Bra, eller en version av det varje dag, så du vet att det måste bli bra eftersom mina normer är ganska höga!

Mimi Holliday | Lyxunderkläder | Bra guide | Underkläder | Designerunderkläder | Komfort Bra

Äger du en Mimi Comfort Bra? Vi skulle gärna veta vad du tycker - lämna oss en kommentar nedan!

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

11 Kommentarer

 • simonne innehavare

  Hej jag är en 32D uk storlek. Jag var en 36C när jag var medförde en 36C mimi och passade mig inte det var för liten. Jag älskar Mimi semester men jag är orolig att jag inte kommer att få rätt storlek. Kan du berätta vad en 32D är i Storbritannien tack

 • Mimi Holliday

  Hej Sarah
  Tack för frågan!
  Komforthalsen har bara en söm och så möjliggör detta bara en viss mängd stöd, vilket för de större storlekarna begränsar stödet och slutligen komforten. Den största vi går till är en 30G, 32ff som är som en 34f och 36dd (för de senare två, om du skulle använda en bras back extender). Vilken storlek är du ...... som jag föreslår att försöka mimi maxi bra som går upp till ah ...... hejdå för nu x

 • Mo Flaxington

  Comfort braet är fantastiskt. Jag har de och de vadderade axelbrasarna och har aldrig något annat under mina kläder. Jag älskade katten dem förra säsongen. Kan vi få fler katter?

 • Sarah

  Önska att komfortbrödet gick upp till dina större koppstorlekar (förvirrade varför det inte gav tröstbehovet är bra i den här demografiska)

 • julia

  Bäst passande bh någonsin ... allt jag köper dessa dagar.

 • Arianne

  Jag har aldrig slitit en Comfort Bra som jag föredrar vadderade ... men dessa ser ut som om de ger en fin form och klyvning! Kan ge det en go & få en under Black Friday försäljning för att se hur det passar ... spännande!

 • Wendy

  MIMIs Comfort Bra är alltid måste ha saker i min garderob! Älskar det!

 • Diana

  De snyggaste sexigaste brasna där ute! Har varit besatt av dessa sedan dag 1 !!!

 • emma

  Min syster är besatt av Comfort bras - jag ger henne en Mimi Holliday set för hennes födelsedag någonsin år. De är super praktiska men hon älskar dem på grund av det rena elementet vilket innebär att de också är super sassy! Om människor inte har försökt den komfort de borde!

 • suzy

  Jag ÄLSKAR KOMFORTBROSSEN, FÖR MIMI FÖDST UTBILDADE I DENNA SHAPE JAG JAG KÖP ATT VARA ALLA INGÅENDE SAMMANBETALNING (BANKRUPTED STUDENT), OCH SOM MIN BOOBS HAR GROWN, OCH HÅLLA VIKTIGT (NATURLIGT) HÄLLER jag KÖP MER ......

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet