Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

Gemma Gregory tar över Mimis blogg

Jan 25, 2018

Gemma Gregory - Luxury Designer Underkläder

I 2016 mötte Mimi-laget den underbara och flambojanta Gemma Gregory, en skådespelerska som är känd för sitt arbete på BBC: s stora förväntningar och tidiga episoder av Made in Chelsea TV-serien, bland många andra. Gemma blev ansiktet på Mimi Holliday-kampanjen för SS16-säsongen, och 18 månader senare tar hon över Mimis blogg. Vi valde Gemma eftersom hon är så livlig, rolig karaktär och trevlig person att vara runt.

Gemma Gregory - Luxury Designer Underkläder

Jag har alltid älskat Mimi Hollidayunderkläder och blev förvånad över att veta att min kära vän, Rudy Farr-Leander, var E-handel och marknadschef på Mimi. Jag älskar att Mimi Holliday handlar inte bara om sex, sex och sex! Det är fantastiskt att man har en rolig tid i sovrummet men jag menar verkligen Alla tack för att gå med det ?! Krypa! Jag adore den livfulla karaktären och uppmärksamhet på detaljer, som hoppade på mig medan du gick igenom Mimis bitar. Jag hittar den autentiska, chic men alla samma fräcka och roliga ta på sig att uttrycka sig genom underkläder helt nailed av den begåvade Damaris Evans, som jag fick känna och älska, genom ett intro av Rudy.

Gemma Gregory - Luxury Designer Underkläder

Vi bestämde oss för att samarbeta för Spring 2017-kampanjen. Jag var väldigt exalterad att ta bort mitt kit, så att säga ☺ och klä mina damskurvor i både Damaris och Mimi Holidays ikoniska och vackert designade bitar. Jag älskar att Mimi-semesteret har en helt annan vinkel än något annat märke. Det är roligt, snyggt, men ändå med all den viktiga, eleganta handen. Mimi Holliday har en sådan känsla bra faktor för det .. eftersom jag försökte på min första uppsättning, har jag seriöst inte tittat tillbaka.

Jag växte upp i London med tiden också i Wiltshire med min mamma, far och fyra syskon. Den äldsta är 10 framåt ... Min far är en känd skådespelare för RSC och min mamma, en erkänd fin konstnär ... så en ganska boho hushåll!

Gemma Gregory - Luxury Designer Underkläder

Jag följde min fars fotspår och blev en skådespelerska från en ung ålder. Min debut tog på sig unga Estellas roll i stora förväntningar av Charles Dickens, BBCs anpassning, med huvudrollen vid Charlotte Rampling som spelade Fröken Havisham.

Gemma Gregory - Luxury Designer Underkläder

Jag fortsatte med att ha en liten pojke som heter Benji. Han är min hela värld ... han är en massiv fan av de underbara kids boxersna av Mimi Holliday också!

Gemma Gregory - Luxury Designer Underkläder

Jag har alltid älskat mode och skrivande tillsammans med min karriär i skådespelande modellering och sparkar av min första Mimi Hollidayunderkläder vlog (se nedan) med ett besök på Mimis debutbutik och tittar på de exklusiva godisarna som finns i butik endast tillgänglig hos Mimi Holliday Primrose Hill och mimiholliday.com.

... Jag älskar också dessa nya uppsättningar tillgängliga nu!

Gemma Gregory - Mimi Holliday Lyxunderkläder

Jag kommer att blogga och vlogga. Jag tycker att vlogging är super viktigt. Jag vill att du ska få en riktig känsla av inspiration och roligt bakom allt. Jag ska posta om vilka delar som är en måste-ha och hur olika uppsättningar får mig att känna mig super speciell. Jag kommer också att ta dig bakom scenerna på kontoret och skott, med intervjuer om spännande människor och mycket mer. Så fortsätt !!

Kärlek Gemma x

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

16 Kommentarer

 • theodora

  nUxzBzuIdXARtuR nUxzBzuIdXARtuR

  Billiga värd för bara 10-dollar per år och VPS för bara $ 6 / Mo.

  url16.com/fbwueyblw

  O8u7oBtHQcZyHjE O8u7oBtHQcZyHjE

 • Jane

  Helt fantastiskt!

 • Esther

  Hur coolt?! När gör Gemma en annan vlog?
  Jag gillar verkligen valentinsområdet :) det är riktigt söt. Ser fram emot att se mer roliga videor

 • chloe

  Det här är riktigt coolt. Kommer det vara som en tv-show? Jag älskar underkläderna. Kommer vi att se Gemma rocka den?
  Bra gjort Mimi och lag. :) :) :)

 • ROSIE

  Det här ser fantastiskt ut !! Kan inte vänta med att se mer! Gemma och underkläderna är båda fantastiska !!

 • Gelé

  Den nya butiken ser så cool ut! Jag älskar den här säsongen av underkläder. Gemma är också bra.
  Det är ett coolt nytt koncept! Xxx

 • Katie

  Kärlek Gemma! Så vacker och så kul, precis som Mimi! Kan inte vänta med att se fler vlogs och bakom kulisserna x

 • Sophie

  KÄRLEK tittar runt den nya affären med dig! Det ser vackert bra ut! X

 • Sarah

  Jag älskar det här! En sådan cool idé. Hon är bra. Jag kommer ihåg henne i gypsy-tjejen när hon var yngre. Kommer att vänta på mer?

 • Estella

  Åh, det betyder så Lydia och Francesca ... .. Jag tycker faktiskt att hon är vacker och wow, jag önskar att jag var lika framgångsrik som henne ...!
  Hur som helst, tillbaka till underkläderna, tycker jag att allt ser vackert ut! Tack för en härlig skriv upp Mimi, och jag kan inte vänta med att se mer av Gemma! E xoxo

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet