Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

En dag i livet på en Fashion Intern

Jan 27, 2017

Dounia Boumaza är en fransk student som har blivit kvar på Mimi Holliday HQ sedan oktober.

Mimi Holliday | Fashion Intern | Modejobb | Mode karriär

8: 45am: Jag tar en kaffe på väg till jobbet. Vi arbetar i Primrose Hill som är ett trevligt område och alla får sitt morgonkaffe från det lilla franska Brasserie runt hörnet så vi stöter alltid på varandra!

9am: Säljteamet och jag förbereder mig för en internationell mässa i Paris. Jag lär mig om franska boutiquer och nå ut till dem via e-post med en lookbook och inbjudan. Jag gör detta för att ordna möten på mässan, visa dem samlingen och förhoppningsvis, om allt går bra, säkra en order!

9.30am: Vi har ett brådskande samtal från Vogue USA för deras March 2017-fråga, så jag sätter ihop ett urval för deras skott och får det skickat ut. Tiden är kärnan att få allt till New York för imorgon!

11am: Om vi ​​har ett möte leder jag ut för att ta alla en kaffe och få en för mig själv. Jag har aldrig varit så koffeinfri som sedan jag har startat min praktikplats.

1pm: Jag tar lunch från Brasserie nästan varje dag eftersom maten är utsökt och ägaren är riktigt rolig. Han och hans anställda är franska, så när jag pratar med dem känns det som att vara hemma. Under lunchen hämtar vi på våra personliga liv och skämtar runt. Det är svårt att ha en seriös konversation i mer än 5 minuter på detta kontor, jag älskar det.

2pm: Damaris dotter kommer ibland till kontoret efter lekgruppen. Hon är så bedårande att jag finner det svårt att koncentrera sig på arbete när allt jag vill göra är att leka med henne!

3pm: När vi är väldigt upptagna hjälper jag vårt kundservice team. Jag tycker att det är väldigt spännande att skicka våra produkter till kunder över hela världen.

4pm: Jag hjälper till med våra sociala medier konton. Jag gör inspirationskort på Pinterest vilket är jättekul för att jag ska undersöka underklädergatan och även diverse bilder som jag tycker om matchar Mimi Hollidays känsla. Jag hjälper också Thea, vår PR & marknadsassistent, ta bilder av produkten till Instagram. Vi spenderar mycket tid på att ordna det perfekt, varje liten detalj räknas!

5: 30pm: Efter en händelserik arbetsdag sippar vi ibland på kosmos på kontoret eller leder till den lokala puben för att ta ett gott glas vin och dela med oss ​​av våra favoritmoment. Bristande beteende kan uppstå!

Mina favoritstunder hittills ...

När vi fick de första proverna för AW17 organiserade jag dem för presentation, så jag fick se dem innan någon annan som fick mig att känna mig ganska privilegierad.

I november sköt vi tittboken för SS17 som var min första gång på en fotboll. Det är definitivt en upplevelse jag kommer ihåg!

Mimi Holliday | Lyxunderkläder | Sexig Underkläder | Designerunderkläder

Bakom kulisserna på vår SS17 skjuta.

Två gånger var vi tvungna att skicka ut en order på vilken adressen skrevs helt och hållet på japanska. Jag studerade det i gymnasiet så jag var uppgift att översätta den; Det var mycket som detektivarbete och det kände sig väldigt bra att använda den här slumpmässiga skickligheten för arbete.

Vi hade vår pressdag i oktober och jag välkomnade och serverade champagne till redaktörer från fantastiska tidskrifter som Vogue och I: D!

Mimi Holliday | Lyxunderkläder | Designerunderkläder

Jag och laget efter SS17 Press Show.

Jag åkte till Paris med vår direktör för Global Sales för en tid med Le Bon Marché där vi presenterade vår samling till dem. Det var mitt första professionella affärsmöte så jag var både väldigt nervös och super upphetsad!

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

2 Kommentarer

  • 大 黒 帆 乃 果

    イ ン タ ー ン シ ッ プ な ど ら 行 っ て い ま す か?

  • Kina

    Månen :) Vi får se. Man kan ha färre män mycket lojala och aktiva läsare. Män en eller annan plats ger det också mening för mig. Bloggar är en demokratisk och læbersår medie. Jag kan inte se hur det skulle kunna göras annars? Vem andra ände du skulle kunna bestämma?

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet