Anmäl dig till Mimi World

och njut

lyxunderkläder och vackra badbyxor uppdateringar via e-post

Stänga

* Genom att anmäla dig accepterar du att få e-post från oss
och med vår Sekretesspolicy>

Tillbaka till Mimis blogg

En intervju med Damaris Evans för The Lingerie Journal

April 29, 2018

Damaris Evans - Luxury Designer Underkläder

"Jag har funnit att om du leder av vad alla andra gör, så är det när du kommer efter. Jag har alltid gjort vad jag ville göra, och jag tror på att följa din tarm. "- Damaris Evans.

Damaris Evans, grundare av Mimi Holliday, har konst i sitt blod. Hennes farfar var herr William Rothenstein, som var huvudansvarig för Royal College of Art. Hennes mormor Betty studerade vid Royal College of Art. Där var hon en samtida av de engelska skulptörerna, Henry Moore och Barbara Hepwort. "Konst var en stor del av min familjs liv och det var fantastiskt att bli utsatt för sådana fantastiska konstnärer", säger Evans.

Damaris Evans - Luxury Designer UnderkläderOvan: Barbara Hepworth, Henry Moore och Damaris mormor, Betty Rothenstein.

Det är inte konstigt att Damaris fortsatte att skapa två framgångsrika, intima klädsamlingar, Damaris i 2001 och Mimi Holliday i 2004. Hon började sin verksamhet med ett litet lån på sitt köksbord och förvandlade det till en demi-couture-samling och en diffusionslinje som har fått överväldigande beröm.

FASHIONABLY TRADEMARKED

Damaris Evans - Luxury Designer Underkläder

"Den enda pilbågen flög över hela världen för att vara på omslag av tidningar och kända bottnar."

I 2005 blev hon inbjuden till Buckingham Palace för att träffa drottningen för en fest av brittiska designers, och hennes design presenterades i omslagshistorien om Vogue Magazine. "Mina knickers är älskade och slitna av Kate Moss, Liz Hurley, Lara Stone, Rosamond Pike och av människor över hela världen", säger hon. "Mimi är ett hushållsnamn. Du kunde inte begära mer. "

I 2017 fick Damaris ett varumärke för sin populära bow back knicker design. "Alla älskade det och det här förändrade underkläder industrin för evigt", säger Damaris om hennes design. "Den enda pilbågen flög över hela världen för att vara på omslag av tidningar och kända bottnar."

Damaris Evans - Luxury Designer Underkläder

Hon säger att tanken kom till henne eftersom hon letade efter något roligt att lägga till den traditionella designen. Eftersom beklädnadens framsida använder en så liten mängd tyg, gillar hon att fokusera på baksidan. "Jag tyckte att det skulle vara roligt och fräckt att skära ett hål ur botten och så gjorde jag det," säger hon. "Då ville jag ha ett slips som öppnade och stängde knicker. När bågen var färdig täckte den käften, den var så söt. Det får mig fortfarande att le när jag ser det på! "

MIMI HOLLIDAY KUNDEN

Damaris Evans Luxury Designer Underkläder

Damaris säger att hon designar för de kvinnor som vill leva sina liv till fullo. "De skämmer inte bort från roliga utskrifter och mönster, ljusa kollapsar poppar av färg och stygga detaljer", säger hon. "Hon är en go-getter!"

Det är de detaljer som ständigt dyker upp i hennes mönster. De är lekfulla, vilda, lyxiga och sassy. "Underkläder är så mycket roligt för att du kan ha på dig riktigt tråkiga tråkiga kläder och i hemlighet vet att du har den här AMAZING behåen under det hela, säger Damaris.

Damaris Evans - Luxury Designer UnderkläderOvan: Fizz från Mimi Holliday SS18 kollektionen.

Det finns gott om överdådiga stilar som finns i dagens Vår sommarsamling. Damaris säger att hennes favoriter är Chi Chi Blanc och Chi Chi Blu (bilden nedan). "De är de första Sport Luxe-stilarna jag har gjort, och jag tror att de bara ser så coola ut", säger hon.

Damaris Evans - Luxury Designer Underkläder

Chi Chi Blanc gifter sig med komfort och stil, med vacker, botanisk spets och grafiska remsor av bred elastik som ger stöd och formning. Chi Chi Blu triangeln bh kommer i en lyxig nyansblå äggblå och har två trianglar av 70s inspirerade daisy spets. Ett brett elastiskt band med Mimi Holliday-bokstäver ger stöd och form utan att det behövs underkrok eller vaddering.

Hennes allra bästa favorit att ha på sig är den högmassiga knicker med korsett som specificerar på baksidan. "Jag lägger till det i fler och fler berättelser", säger hon, "rent från en självisk synpunkt för att jag vill bära den!"

DRINGEN AV LINGERIE

Hon har blivit dubbed "Queen of Lingerie", av Tatler magazine och med god anledning. Damaris har skurit ut sin egen körfält i den intima klädindustrin.

"Jag har funnit att om du leder av vad alla andra gör, så är det när du kommer efter," säger hon. "Jag har alltid gjort vad jag ville göra, och jag tror på att följa din tarm."

<Tillbaka till Mimi's Underkläder Blog

Gilla vår historia?

Gå med i chatten, vi skulle gärna höra dina tankar.

* Begränsad till en kod per kund

4 Kommentarer

 • Juanita Mckeever

  Intresserad av en annonseringstjänst som kostar mindre än $ 49 varje månad och levererar tusentals människor som är redo att köpa direkt till din webbplats? Svara till: lily5885mil@gmail.com för att få mer information.

 • Zen

  Försöker hitta en e-postadress för Damaris. ............ zen4men@hotmail.com. ............. Tack! Zen

 • Damaris Evans

  David! Hallå…. du har rätt ... .. stygg oss för stavningskontrollen! Kärleksdamm x

 • David Wills

  "Sir William Rothenstein, som var principen för Royal College of Art".

  Damaris: Jag tror att du kommer att upptäcka att han inte var Principen, men Principal.

Varan läggs i kundvagnen

Fortsätt handla Ser din affärsverksamhet